Premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

O nouă premieră chirurgicală la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare: artroplastie de genunchi cu proteze totale.

Secția de Ortopedie-Traumatologie a Spitalului Județean de Urgență Baia Mare a marcat o nouă premieră chirurgicală, artroplastie de genunchi cu proteze totale. După 30 de ani de experiențe și rezultate remarcabile ale programului de artroplastie de șold, prin demararea programului de artroplastie de genunchi cu proteze totale se mărește gama de servicii medicale pe care Spitalul Județean de Urgență le oferă pacienților.

Mulțumiri domnului doctor Cosmin Dicu, medic primar Ortopedie Traumatologie în centrul Universitar Cluj Napoca și domnului doctor Bogdan Morariu, care cu generozitate au acceptat să implementeze acest nou tip de intervenție chirurgicală, supraveghind activ acest proces și oferindu-ne din experiența lor. Mulțumiri și domnului manager Oros George Alexandru, pentru deschiderea și sprijinul pe care l-a oferit în pregătirea acestui nou program de artroplastie de genunchi, afirmă dr. Andrei Prie, medic șef Secția de Ortopedie-Traumatologie.

Șeful Secției de Ortopedie-Traumatologie de la Spitalul Județean de Urgență Baia Mare a precizat că: “Deși toți medicii secției noastre sunt calificați pentru acest tip de operație, am ales ca echipa operatorie să fie compusă din colegii noștri mai tineri, dr. Norbert Friedl, dr. Radu Harlișca și dr. Rareș Mosut, medici specialiști, acordând astfel credit entuziasmului profesional al medicilor tineri. Să nu uităm nici ajutorul echipei de anestezie-terapie intensivă condusă de domnul doctor Artur Donica, alături de care împărțim zilnic efortul și satisfacțiile muncii noastre, și căruia îi mulțumim pentru colaborare. Subliniez, de asemenea, și aportul important al echipei de asistenți medicali instrumentali și infirmieri de la sala noastră de operație, condusă de asistent principal Cristian Taloș. Personal, în calitate de medic șef de secție mulțumesc tuturor celor care au participat la reușita acestui nou proiect. Bineînțeles, nu ne vom opri aici. Ortopedia evoluează continuu și ne vom strădui să ținem constant pasul cu progresul.”

Managerul Spitalului Județean de Urgență Baia Mare susține că acest program nou de artroplastie face parte dintr-un proces mai mare de extindere a serviciilor medicale pe care le oferă spitalul. ,,De la începutul mandatului, mi-am asumat continuarea procesului de modernizare a spitalului și de extindere a serviciilor medicale pe care le oferim maramureșenilor, iar programul de artroplastie de genunchi cu proteze totale face parte din proiectul nostru de dezvoltare. Mulțumesc tuturor medicilor, întregului personal medical de la secțiile implicate în efectuarea acestor intervenții medicale pentru profesionalism, pentru pasiunea și devotamentul arătate în munca de zi cu zi” a declarat managerul Oros George Alexandru.

Comunicat: Spitalul Județean de Urgență Baia Mare

By Radio Galaxia

Acest site foloseste fusul orar UTC+3 (ora universală coordonată) in acest moment.

Continut protejat

No widgets found. Go to Widget page and add the widget in Offcanvas Sidebar Widget Area.