URMARE ZVONURI: Activitatea Teatrului Municipal Baia Mare se desfășoară în condiții bune

Timp citire:41 Secunde
Vizualizari: 30
URMARE ZVONURI: Activitatea Teatrului Municipal Baia Mare se desfășoară în condiții bune

Probabil ați auzit știrile care anunțau închiderea și redeschiderea teatrelor prin țară. Câțiva dintre dumneavoastră ne-ați întrebat dacă și noi suntem în această situație.

Trebuie să vă informăm că activitatea Teatrului Municipal Baia Mare se desfășoară în condiții bune, urmând regulile impuse de autorități.

Noul regulament transmis de către Comitetul pentru Situații de Urgență spune că teatrele își vor putea continua activitatea și atunci când rata de infectare este în procent de până la 3 cazuri la mia de locuitori, cu o capacitate de 30%. Dacă ați venit la spectacolele noastre, ați putut observa că în sala noastră, menținem deja acest procent, chiar dacă județul și orașul nostru se află sub acel prag de 1,5 cazuri la mia de locuitori.

De asemenea, vă asigurăm că spațiile în care vă primim sunt dezinfectate cu produse biocide autorizate și că respectăm toate indicațiile primite de la autorități, pentru siguranța noastră a tuturor. Suntem cu gândul bun către dumneavoastră și către toți colegii din țară! Sănătate multă!

Comunicat Teatrul Municipal Baia Mare

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *