Primarul municipiului Baia Mare, izolat la domiciuliu

Timp citire:1 Minute, 17 Secunde
Vizualizari: 32
Primarul municipiului Baia Mare, izolat la domiciuliu

“Am reușit, prin respectarea măsurilor și a regulilor sanitare și de distanțare să mă protejez în ultimele luni de acest virus care ne pune pe toți la încercare într-un fel sau altul. În același timp, i-am protejat și pe cei din jurul meu.

Momentan sunt în izolare la domiciliu, după ce am luat contact cu un coleg care a fost testat pozitiv cu Covid – 19. M-am testat și eu, rezultatul fiind negativ, cu toate acestea sunt nevoit să rămân în izolare pentru perioada prevăzută de către Direcția de Sănătate Publică Maramureș.

Autoizolarea nu înseamnă că sunt în concediu, dimpotrivă! Înafară de faptul că am schimbat biroul de la primărie cu cel de acasă, iar ședințele și discuțiile cu colegii mei sau cu cetățenii au loc telefonic sau online, îmi desfășor activitatea ca de obicei. Am gândit un circuit adaptat acestei situații, în care îmi sunt lăsate documentele în fața casei, iar eu le gestionez cu precauție, cu mănuși, apoi ajung înapoi la departamentele de la care au venit. În rest, de probleme punctuale, care nu necesită neapărat intervenția primarului, se ocupă colegii cu atribuții specifice din cadrul fiecărui compartiment.

Nu este o situație plăcută sau ușoară, cu atât mai mult cu cât sunt sănătos, însă doar respectând măsurile și regulile impuse de autorități ne putem asigura că în timp vom învinge acest virus. Municipiul Baia Mare a intrat de ieri, 11 noiembrie 2020, de la ora 17.00 în carantină zonală. Voi reveni în cel mai scurt timp cu un comunicat despre măsurile, conexe celor impuse prin ordinul de la nivel central, pe care le luăm la nivelul administrației publice locale din dorința de a contribui la prevenirea îmbolnăvirilor și scăderea numărului de infectări.

Vă îndemn să fiți responsabili, să respectați măsurile dispuse de autorități și să ne ajutați în acest demers de a stabiliza situația.” a scris primarul municipiului Baia Mare, Cătălin Cherecheș pe Facebook.

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *