Pițiponcul 2020…2021 este “bărbatul” care nu poartă șosete, dar nici ciorapi, fără teama de a răci la ovare.

Are benveu dă minim €300 înscris pă Bulgaria, pe care îl conduce doar cu o mână printre breloace cu Boca și manele d’alea cu bass la maxim, riscând să rămână fără vopsea pă mașină. Dar nu contează că se aude prost, important e că să aude tare.

Bagă motorină dă treijdă lei, iar la vale o dă pă liber ca să mai economisească câțiva vapori. Merge des la mall pentru wifi gratis, dă unde, logic, își dă cechin, și ca să-și dea cu parfum gratis, nu pentru că nu și-ar permite un Tom Ford dă €200, dar testerele țin mai mult, iar ăia nu vând testere. Nu stă doar în pensiile părinților, pentru că des face combinații.

Postează pă Facebook poze cu Pablo Escobar ca să să știe dă unde a învățat el șmekeria. A făcut facultatea la “școala vieți” și lucrează la Aston Martin sau hahaha production. E plin dă femei, dar postează doar cu “frați meii dă șmekerie” , dă la care des cere câte o țigară. Nu a terminat ratele la aifon 6, dar parcă și-ar da un rinichi pt. un 12, că șașa are prea mulți.

Când autocorect îi arată că e prost, el să dă dăștept și scrie “corect” : mam, țiam, miauuu. Să dă băiatu’ dur dar și sensibil care din postările cu meme-uri dă corason, pare că iubește dân suflet. A căzut dă multe ori, dar ‘sa’ ridicat dă fiecare dată, pentru că el e un ânvingător și nimica nu poate să-l doboare. Ba chiar o dată a fost lăsat cu lupii în pădure, și s-a întors șef dă haită.

Cele mai mari 2 avantaje pă care le consideră el în veața lui, e că blugii îi ascund chiloții rupți în cur, și că mirosul de transpirație nu se transmite prin ecranul telefonului, fie și fără credit…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *