Acțiune de eliberare a domeniului public de mașinile abandonate

Timp citire:1 Minute, 1 Secunde
Vizualizari: 34
Acțiune de eliberare a domeniului public de mașinile abandonate

În paralel cu alte lucrări și intervenții necesare în diverse zone din Baia Mare, se continuă acțiunea prin care eliberează domeniul public de mașinile abandonate.

S-au ridicat astăzi mașini de pe străzile Victor Babeș, I.L. Caragiale, Victoriei, Republicii colț cu George Coșbuc, dar și din parcarea Spitalului de Pneumoftiziologie, precum și din parcarea din fața Inspectoratului Teritorial de Muncă Maramureș.

Autovehiculele au fost depuse în curtea Serviciului Public Ambient Urban, de pe strada Mărgeanului. Toate mașinile au proprietari. În cazul în care aceștia doresc să le recupereze, trebuie să meargă la sediul Poliției Locale unde se va încheia un proces verbal de constatare a contravenției, conform Legii 421/2002. Amenda poate fi cuprinsă între 1.000 și 2.000 de lei. După efectuarea plății, proprietarii vor putea reintra în posesia autovehiculelor. În cazul în care acestea nu vor fi revendicate de către proprietari, vor fi valorificate la reciclatori.

Acțiunea va continua și săptămâna viitoare, urmând ca alte 15 autovehicule să fie ridicate. De nenumărate ori primăria Baia Mare a încercat cu somații, cu vorba bună să îi convingă pe cei care le dețin să le elimine de pe domeniul public. Unii proprietari au fost serioși si au ridicat mașinile, alții au ales să desconsidere autoritatea locală.

Nu mai există înțelegere față de cei care nu respectă comunitatea și regulile de bună conviețuire. Regula “Ordine și curățenie în Baia Mare” trebuie respectată de toată lumea. Vă mulțumesc tuturor celor care ne ajutați să identificăm astfel de autoturisme abandonate!” declară primarul Cătălin Cherecheș

0 0
Happy
Happy
0 %
Sad
Sad
0 %
Excited
Excited
0 %
Sleppy
Sleppy
0 %
Angry
Angry
0 %
Surprise
Surprise
0 %

Average Rating

5 Star
0%
4 Star
0%
3 Star
0%
2 Star
0%
1 Star
0%

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *