Paris Jackson a încercat să se sinucidă

Un reprezentant al fiicei lui Michael Jackson a asigurat fanii că aceasta este bine după ce rapoartele au sugerat că a încercat să se sinucidă.

Actrița și cântăreața Paris Jackson, în vârstă de 20 de ani, a ieșit împreună cu prietenul ei, Gabriel Glenn, în după-amiaza de sâmbătă (16 martie 2019) și totul părea să fie în regulă.

Paris a respins zvonurile cum că a fost spitalizată după ce a încercat să-și ia propria viață.

“f ** k sunteți f ** reali mincinoși”, a spus ea sub un link Twitter la o postare TMZ.

O sursă apropiată lui Paris a publicat o declarație prin care insistau că tânăra steluță a cerut un tratament medical după un accident, dar că “se descurcă bine”.

Insiderii continuă să insiste că Paris a făcut într-adevăr un gest sinucigaș în dimineața zilei de sâmbătă, iar unul a spus că a avut un “episod oribil”, adăugând: “Se pare că tot ceea ce ea simțit a explodat în cele din urmă”.

Un purtător de cuvânt al Departamentului de Poliție din Los Angeles a confirmat că polițiștii și oficialii serviciului de urgență au fost chemați la domiciliul lui Paris la 7.30 dimineața sâmbătă, în timp ce un reprezentant al departamentului de pompieri din Los Angeles spune că în acea seară o persoană a fost transportată la spital.

Jackson încearcă să se distanțeze de scăpările de la noul documentar Leaving Neverland, care îl vopsește pe tatăl său ca un pedofil. Miercuri (13 martie 19), ea a intrat pe Twitter pentru a-și saluta vărul, Taj Jackson, pentru felul în care acesta îi lua apărarea Regelui Muzicii Pop după lansarea filmului regizorului Dan Reed.

“Nu pot spune nimic care nu a fost deja spus în ceea ce privește apărarea”, a scris Paris. “Taj face o treaba perfecta pe cont propriu si il sustin, dar nu este rolul meu, incerc sa-i fac pe toti sa se relaxeze si sa privească realitatea, sa fie demni si să se gandeasca la imaginea mai mare…).”

“Am aceeași busolă morală ca și tatăl meu, dar nu nivelul răbdării”, a scris ea. “Voi lupta pentru dragoste si pace in acelasi mod. Eu nu stau impasibilă când văd câtă nedreptate se intâmplă, mai ales atunci cand acestea sunt directionate spre mine sau familia mea.”

Intre timp, fanii lui Paris s-au mobilizat pe platformele social media pentru a-si arata sprijinul in urma povestii de sinucidere – 10.000 de “Like-uri” pe Twitter au fost inregistrate de la cei care au citit ştirea.

Un fan, @ Katyshoes88, a sugerat că la vârsta de 20 de ani ar trebui să “se deconecteze pentru o vreme”.

În 2013, mama lui Paris, Debbie Rowe, a confirmat pentru Entertainment Tonight că fiica ei de 15 ani a fost spitalizată după o încercare de sinucidere.

Sursa NM

                             

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *